arrow_back
arrow_forward
1 / 9
"HAVFRUEN" KAN KØBES
map Find på kort

Boligudlejningsejendom

Havneallè 45, 8700 Horsens

Sagsnummer 7185
Etageareal 453 m²
Grundareal 521 m²
Afkast 6.41 %
Lejeindtægter 500.940,-
Driftsudgifter 76.390,-
Fællesudgifter 0,-
Energimærke C
Pris 6.600.000,-
Kent Møller
Kent Møller
Indehaver - KM Erhverv ApS

Mange har lagt vejen forbi den velkendte og ikoniske ejendom her på den rolige side af havnefronten i Horsens. Havfruen er således kendt af mange, og det er ikke uden grund, for her bliver drevet erhverv med delikat smørrebrød, og derudover har en del af ejendommen også fungeret som restaurant/krostue. Udover erhvervslejemålet hører tre fantastiske lejligheder samt et hyggeligt gårdmiljø med i købet, så mulighederne er mange.

Blandt horsensianerne er det primært krostuen med den slående atmosfære, der er velkendt, og det har alle dage været lukrativt at drive forretning netop herfra. Krostuens areal løber op i 104 kvm, og bag baren er der et godt industrikøkken, som hører med i handlen. De resterende 104 kvm i stueplan udgør en lejlighed, som er flot renoveret inden for de seneste fem år.

De to resterende lejemål er ligeledes renoverede og fremstår således i rigtig flot stand. Det ene findes i en sidebygning, som tilgås via gården. De 65 kvm rummer køkken, bad, egne vaskefaciliteter og to værelser. Den største af boligerne er på 180 kvm og ligger på førstesalen i hovedbygningen. Her er køkken, stue, bad, toilet og fire værelser.

 

Udearealerne sætter prikken over i’et for ejendommen, og der er masser af muligheder for at indrette til privat brug eller til udeservering i forbindelse med restauranten. Her er flere altaner, terrasser og endda fin plads til parkering.

Ejendommen er beliggende på den rolige side af havnefronten og endog kun et par hundrede meter fra det nye havnebyggeri, diverse indkøbsmuligheder og bymidtens mange tilbud.

Det her er en ejendom, hvis utallige muligheder skal opleves.

 

Hent salgsopstillingarrow_downward