arrow_back
arrow_forward
1 / 4
MINDRE BYEJENDOM
map Find på kort

Byejendom - udlejning

Istedgade 15, 8700 Horsens

Sagsnummer 7113
Etageareal 190 m²
Grundareal 178 m²
Afkast 5.46 %
Lejeindtægter 171.000,-
Driftsudgifter 33.937,-
Fællesudgifter 0,-
Energimærke D
Pris 2.500.000,-
Kent Møller
Kent Møller
Indehaver - KM Erhverv ApS

CHARMERENDE BYEJENDOM MED 2 LEJEMÅL

CHARMERENDE BYEJENDOM MED TO SEPARATE LEJEMÅL - BRUGES AKTUELT SOM UDLEJNINGSEJENDOM.

Denne velbeliggende byejendom indeholder to lyse og venlige lejemål, og er beliggende  tæt på kulturomdrejningspunktet "Fængslet" i Horsens, og med kort afstand til skole, fritidsaktiviteter, indkøb, mv..

Lejemålet i stueetagen er på ca. 68 m², og fremstår særdeles indbydende, lyst og venligt og med en dejlig loftshøjde. Lejemålet er gennemgribende renoveret i 2018 med blandt andet nyt køkken og badeværelse. udover dette består lejemålet af stue samt soveværelse, med pæne trægulve. Lejemålet er netop blevet ledigt, og sælger er indstillet på at afvente genudlejning således at køber selv kan have indflydelse på ny lejer.

Udover lejligheden i stueetagen indeholder ejendommen et stort lejemål på ca. 122 m² fordelt på 2 etager. 1. salen indeholder entré med trappeadgang til tagetagen, køkken, badeværelse samt 4 værelser. Tagetagen indeholder toilet samt værelse. Lejemålet er forberedt til renovering idet der bl.a. er klargjort ny rørføring, etc..  Lejemålet er udlejet, men lejer er indstillet på at fraflytte såfremt køber ønsker at renovere lejemålet i forbindelse med overtagelsen.

I forbindelse med renovering er installationer og varmeanlæg helt nye, ligesom det kan oplyses at der er separate målere på vand og varme.

For nærmere informationer og ønske om fremvisning, kontakt KM Erhverv, på mobil, 42217909 eller mail, kent@kmerhverv.dk

 

 

Hent salgsopstillingarrow_downward