arrow_back
arrow_forward
1 / 3
VELBELIGGENDE KONTORLEJEMÅL TIL GOD PRIS
map Find på kort

Kontor

Englandsvej 12, 7100 Vejle

Sagsnummer 7165
Etageareal 375 m²
Driftsudgifter 25.000,-
Fællesudgifter 0,-
Energimærke D
Årlig leje 195.000,-
Kent Møller
Kent Møller
Indehaver - KM Erhverv ApS

KONTORLEJEMÅL - VEJLE NORD

Dette lejemål består af et primært kontorområde samt 1-2 sekundære kontorområder i forlængelse af hinanden, men vil nemt kunne omdannes til et sammenhængende lejemål med forbindelse via internt glasparti.

Adgang til det primære lejemål er via præsentabelt indgangsparti, hvorefter man kommer ind i større receptionsparti der fremstår meget indbydende. Receptionspartiet indeholder desuden garderobe, og fine toiletfaciliteter. (Receptionsområdet vil også kunne anvendes til kontorformål)

Udover indgangsparti og receptionsområde består lejemålet af et stort møderum  - der også kan anvendes til åbent kontormiljø - en række cellekontorer i varierende størrelser samt tekøkken.

Lejemålet er særdeles velbeliggend, kun få minutter kørsel i forhold til motorvej E45 i alle retninger ved "Exxit 59"/Hornstrup.

Da lejemålet er fleksibelt i forhold til opdeling er alle henvendelser velkomne - uanset om arealbehovet er 100 m² eller 375 m²

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på at lejen er gradueret således at det primære kontorområde har en højere lejefastsættelse end de sekundære kontorområder. Det primære kontorområde rummer ca. 175 m² og vil kunne lejes for ca. kr. 105.000,- pr. år, med tillæg af driftsudgifter og moms.

For yderligere spørgsmål og fremvisning, kontakt venligst ejendomsmægler Kent Møller på telefon 42217909 eller mail kent@kmerhverv.dk

 

 

 

 

Hent salgsopstillingarrow_downward