arrow_back
arrow_forward
1 / 9
STOR LEJERESERVE
map Find på kort

Udlejningsejendom

Borgergade 14A, 7080 Børkop

Kent Møller
Kent Møller
Indehaver - KM Erhverv ApS

800 meter til Kellers Parks skønne, skønne naturområde

 

STORE LEJERESERVER!

Denne pæne og velholdte rødstensejendom er beliggende i naturskønne omgivelser kun ca. 800 meter fra Kellers Park, flotte skråninger med imponerende fjordudsigt, omkransende skov, Marina, Comwell Kellers Park Spa Hotel, golfbane, mv. 

Udover dette er det værd at bemærke at ejendommen er placeret i perfekt afstand til både Vejle og Fredericia idet begge byer nås på ca. 15 minutter.

Ejendommen består af tre rigtigt velholdte, pæne og lyse lejemål på henholdsvis 68, 75 og 185 m². Herudover indeholder ejendommen et lejemål på 72 m² der netop er afsluttet med en total nyistandsættelse med nye lofter, køkken, badeværelse, installationer mv. 
Alle lejemål fremstår med dejligt lysindfald, god ruminddeling og med egne terasser, udearealer, havemiljø samt, som tidligere nævnt, i umiddelbar forbindelse med fantastiske naturomgivelser. 

Det kan endvidere oplyses at ejendommen er hulmursisoleret, ligesom stort set alle vinduer og døre er udskiftede, hvilket reducerer behovet for større bygningsvedligehold i en længere periode.

Indrømmet - startafkastet er ikke det højeste på markedet på grund af det meget lave gennemsnitlige lejeniveau - men der vurderes at være betragtelige lejereserver, ligesom der potentielt kan udvikles yderligere ved opdeling af det store lejemål. Det skal endvidere bemærkes at den gennemsnitlige kontantpris pr. m² bolig ligger i den klart laveste ende i området.

Kontakt medvirkende ejendomsmægler - kent@kmerhverv - for nærmere information, afdækning af muligheder og fremvisning.