KM Erhverv - Nyboesgade 88 / Vesterbrogade 85, 7100 Vejle
KM Erhverv - Nyboesgade 88 / Vesterbrogade 85, 7100 Vejle
KM Erhverv - Nyboesgade 88 / Vesterbrogade 85, 7100 Vejle

Attraktiv portefølje med fem gedigne ejendomme centralt i Vejle og Fredericia

 

  • Samlet pris 65,2 mio DKK
  • Årligt forventet afkast af egenfinansiering min. 13%
  • Betinget finansieringstilbud foreligger

 

Det er en samlet portefølje med fem både solide og charmerende ejendomme, som vi her har fornøjelsen af at kunne udbyde til salg. 

De fem ejendomme fordeler sig på henholdsvis tre i Vejle og to i Fredericia. De ligger alle på gode, centrale adresser i de to populære byer, som begge byder på masser af gode handelsmuligheder og kulturtilbud samt let adgang til såvel vandet som skønne, grønne naturarealer.

57 lejemål med meget eftertragtet størrelse

Der er tale om 57 lejemål i alt, og stort set alle lejemål udgøres af lyse og indbydende to- og treværelses lejligheder, som i gennemsnit har en størrelse på 74 kvadratmeter. Det sikrer et bredt grundlag for udlejning blandt såvel de enlige som parrene og de små familier.

Løbende opdateret og samvittighedsfuldt vedligeholdt

Der er tale om gedigne murstensejendomme, som er opført i første halvdel af 1900-tallet, og her er løbende blevet foretaget velvalgte opdateringer og istandsættelser på grundig og samvittighedsfuld vis.
Lejemålene fremstår således stort set allesammen renoverede, og det betyder blandt andet, at de fleste køkkener er blevet skiftet. Mange af lejlighederne har desuden fået installeret egen vaskesøjle.

Ejendommene er også blevet opdateret i forhold til energioptimering og klimaskærm – eksempelvis er vinduerne løbende udskiftet efter behov. Det er desuden værd at bemærke, at de få lejemål, som ikke er renoverede, indeholder lejereserver.

Grib muligheden for en god investering

Det er kort sagt en god og stabil portefølje, og de fem ejendomme sælges da også blot på baggrund af nuværende ejers ønske om at trække sig tilbage og nyde sit otium. Som et ekstra plus er der endda tale om en attraktiv pris, som gennemsnitligt er på under 1.000 kr. pr. kvadratmeter.

Tilfredse lejere og stort potentiale for genudlejning

Lejemålene har tilfredse lejere, og takket være såvel de centrale adresser som lejlighedernes populære størrelser samt den flotte stand er der også optimale muligheder for nem og hurtig genudlejning.